Nutrilove Brnišťský půlmaraton 2018

28.04.2018

Podralský nadační fond ve spolupráci s atletickým oddílem Sportovního klubu ZŠ Jablonné v Podještědí o.s. a ZOD Brniště a.s. pořádá již tradičně u přílžitosti Dne Země "Brnišťský půlmaraton".

 

V minulých letech byla tato akce podpořena z dotačních fondů Libereckého kraje.

 

Běhání zažívá v posledních letech opět vzestup, je to totiž jedna z nejjednodušších a nejlevnějších pohybových aktivit. Stačí chuť, dobré boty a trochu času, běhat se dá kdekoliv, i když nejlépe se běhá samozřejmě v přírodě. Můžete si s námi přijít zaběhat a prožít aktivní den na čerstvém vzduchu a v dobré společnosti. Naší ambicí je nadchnout pro  běhání v přírodě nejen dospělé, ale i děti a nabídnout jim tak alternativu k sedavému životnímu stylu u počítačů. Přijďte si vyzkoušet blahodárné účinky běhání na tělo i duši a vezměte také své děti.

 

Pro děti i rodiče je jako vždy zajištěn dětský koutek, soutěže a tvořivé dílny, stejně jako chutné občerstvení.

 

Start a cíl tratí je v areálu Lesní Zátiší v Brništi. Jsou připraveny různé délky tratí pro jednotlivé věkové kategorie, podrobný přehled naleznete níže. První tři vítězové v každé kategorii se mohou těšit na diplom a věcnou cenu.

Závod je zařazen do Českolipské okresní běžecké ligy.

 

5. ročník Brnišťského půlmaratonu se uskuteční 28. 4 2018 pod novým oficíálním názvem "Nutrilove Brništský půlmaraton 2018".

Více informací se dozvíte na webových stránkách: brnistsky-pulmaraton.webnode.cz